تمامی سئوالات و مسائل مربوط به شبکه ایــرانـــــسـل را در اینجا مطرح کنید. [آرشيو] - DoctorMOB Forum

PDA

View Full Version : تمامی سئوالات و مسائل مربوط به شبکه ایــرانـــــسـل را در اینجا مطرح کنید.

Ninjai
10-08-2007, 01:09
تمامی سئوالات و مشکلات شبکه ایرانسل را در اینجا مطرح کنید

andelous
10-14-2007, 20:52
اگه امکان داره نحوه ورود به اینترنت+ برنامه های کاربردی اینترنتو معرفی کن.

Ninjai
10-14-2007, 21:26
برای ورود به اینترنت باید ببینید که گوشی شما قابلیت Gprs دارد یا نه ؟ اینجا معلوم میشود (http://irancell.ir/gprsphone/)

اگر این امکان وجود دارد این کار ها رو بکنید .
ابتدا باید کد زیر را با گوشی تان وارد کنید

از راست به چپ ->*130*3*5# بعد دکمه سبز را بزنید.
بعد از مدتی اس ام اسی براتون میاد اونو Save کنین. خودش تنظیماتو انجام میده .(امکان داره اس ام اس چند ساعت طول بکشه تا بیاد)

بعد میتونید تو قسمت اینترنت گوشیتون برین و connect بشین.

Ninjai
10-14-2007, 21:29
برنامه Mini Opera که یه مرورگر واسه موبایله
مدل گوشیتونو بگین تا بهتون لینک این برنامه و چند تا برنامه کاربردی دیگه رو بدم.

Ninjai
10-18-2007, 15:54
سیم کارت های پیام رسان

سیم کارتهای پیام رسان ، مخصوص پیام کوتاه و GPRS برنامه ریزی شده و امکان مکالمه با آنها موجود نیست. بنابراین، با توجه به نوع کاربرد این سیم کارتها، تعرفه پیام کوتاه در داخل کشور برای آنها با 33 درصد تخفیف و نرخ سرویس GPRS به میزان یک سوم تعرفه مصوب درنظر گرفته شده است.
با توجه به امکان دسترسی به شبکه جهانی اینترنت و تمامی سرویس های مبتنی بر پیام کوتاه با بهای اندک 10 هزار تومان، این سیم کارتها به ویژه برای دانشجویان، دانش آموزان و صاحبان مشاغل خاصی که نیاز به ارتباط مداوم با کارمندان از طریق این خدمات و سرویس های کنترل از راه دور (Telemetry) داشته باشند، بهترین انتخاب است.

نرخ تعرفه سیم کارتهای پیام رسان ایرانسل به شرح زیر است:

پيام كوتاه بين خطوط ايرانسل 100ر يال
پيام كوتاه ساير خطوط 100ر يال
پيام كوتاه بين المللي منطقه 1 1500ر يال
پيام كوتاه بين المللي منطقه 2 و 3 1000ر يال
سرويس GPRS پنج ريال / كيلوبايت

توجه: در تمام مدت جشنواره، استفاده از سرویس GPRS پنجشنبه ها و جمعه ها برای سیم کارتهای پیام رسان رایگان است.

* بهای سیم کارت های اعتباری پیام رسان ایرانسل 10 هزار تومان (با 5 هزار تومان اعتبار اولیه شامل مالیات فروش و عوارض) می باشد.

10 هزار تومان = 4,167 هزار تومان بهای سیم کارت + 833 تومان مالیات + 5 هزار تومان اعتبار اولیه

Ninjai
10-18-2007, 17:24
جشنواره ی پاییزی ایرانسل

فهرست طلایی
ایرانسل با ارائه سرویس جدید “فهرست طلایی”، به مشترکین سیم کارتهای دائمی امکان می دهد تا با انتخاب پنج شماره و ثبت آنها در فهرست طلایی خود، از 10 درصد تخفیف در تعرفه مکالمه با آنها برخوردار شوند.
این سرویس، ویژه مشترکین سیم کارتهای دائمی است و شماره های وارد شده در فهرست، باید از شماره های ایرانسل باشند (سیم کارت های دائمی و یا اعتباری).

دقایق رایگان برای تمامی مشترکین ایرانسل
مكالمات كمتر از 3 دقيقه هزينه ي ثانيه اي مكالمه
مكالمات 3 تا 30 دقيقه اي هزينه 3 دقيقه اول
مكالمات 30 تا 33 دقيقه اي هزينه 3 دقيقه اول + ثانيه هاي بعد از 30 دقيقه
مكالمات 33 تا 60 دقيقه اي هزينه 6 دقيقه اول
.
.
.
و به همين ترتيب تا انتهاي مكالمه

تخفیف بهای سیم کارتهای دائمی و اعتباری
در طول مدت جشنواره پاییزی، بهای سیم کارتهای دائمی ایرانسل، به 75 هزار تومان و بهای سیم کارتهای اعتباری ایرانسل (دارای 5 هزار تومان اعتبار مکالمه اولیه) نیز به 15 هزار تومان کاهش داده می شود.

15 هزار تومان = 5 هزار تومان اعتبار مکالمه + 1,667 تومان مالیات + 8,333 تومان بهای سیم کارت
75 هزار تومان = 12,500 تومان مالیات + 62,500 تومان بهای سیم کارت

سرویس GPRS رایگان: روزهای آخر هفته
کلیه مشترکین ایرانسل، در تمام طول مدت جشنواره، پنجشنبه ها و جمعه ها می توانند بدون محدودیت از سرویس GPRS بصورت رایگان استفاده نمایند.

قرعه کشی های ایرانسل

آبان، قرعه کشی ویژه روز دانش آموز: 2000 جایزه نقدی 1 میلیون ريالی!
آذر، قرعه کشی ویژه روز دانشجو: 936 گوشی Nokia1600 به همراه 100 عدد لپ تاپ!
صرفنظر از زمان خریداری سیم کارت (دائمی، اعتباری و یا پیام رسان)، تنها کافیست مشترکین در فاصله اول مهر تا پیش از تاریخ قرعه کشی، اولین تماس را از سیم کارتشان برقرار و ثبت نام خود را تکمیل نمایند.

30 آذر، قرعه کشی بزرگ جشنواره: 3 دستگاه خودروی استثنایی!
تمامی مشترکینی که هر یک از طرحهای تعرفه تشویقی را فعال نمایند، صرفنظر از زمان خریداری سیم کارت، به صورت خودکار در قرعه کشی مربوط به طرح انتخابی شرکت داده می شوند:

طرح طلايي سيم كارت دائمي يك دستگاه ميتسوبيشي پاجرو
طرح آبي سيم كارت دائمي و اعتباري يك دستگاه BMW X3

طرح قرمز سيم كارت دائمي و اعتباري يك دستگاه تويوتا پرادو

Ninjai
10-18-2007, 17:28
طرح های تشویقی ایرانسل ویژه پاییز

سيم كارت دائمي

طرح طلایی: بهترین انتخاب برای آنهاییکه دائماً با تلفن سر و کار دارند! مشترکینی که مکالمات طولانی یا متعدد دارند و یا بطور مداوم از سرویس های مختلف تلفن همراهشان استفاده می کنند.

هزینه ماهانه : 15هزار تومان

مکالمات داخل کشور
بین خطوط ایرانسل : رایگان
فهرست طلایی : رایگان
سایر خطوط : 249 ریال بر دقیقه
12 شب تا 6 صبح بین خطوط ایرانسل :رایگان
12 شب تا 6 صبح بین سایر خطوط : 199 ریال بر دقیقه

GPRS :رایگان

نحوه تغيير طرح تعرفه به طرحهاي تشويقي : كد روبرو را شماره گيري نماييد: #5*7*130*

طرح آبی: بهترین انتخاب برای مشترکین پر و پا قرص ایرانسل! آنهایی که خط ایرانسل شان را بهترین وسیله برای ارتباط با خانواده و دوستان می دانند.

هزینه ماهانه : 5هزار تومان

مکالمات داخل کشور
بین خطوط ایرانسل : 199 ریال بر دقیقه
فهرست طلایی : 181 ریال بر دقیقه
سایر خطوط : 449 ریال بر دقیقه
12 شب تا 6 صبح بین سایر خطوط : 249 ریال بر دقیقه

GPRS :پنج ريال/كيلو بايت

حوه تغيير طرح تعرفه به طرحهاي تشويقي : كد روبرو را شماره گيري نماييد: #4*7*130*

طرح قرمز: بهترین انتخاب برای طرفداران پیام کوتاه! آنهایی که معمولاً از طریق پیام کوتاه با دیگران در ارتباط هستند.

هزینه ماهانه : 2هزار و پانصد تومان

مکالمات داخل کشور
بین خطوط ایرانسل : 299 ریال بر دقیقه
فهرست طلایی : 272 ریال بر دقیقه
سایر خطوط : 549 ریال بر دقیقه
12 شب تا 6 صبح بین سایر خطوط : 299 ریال بر دقیقه

GPRS :ده ريال/كيلو بايت

حوه تغيير طرح تعرفه به طرحهاي تشويقي : كد روبرو را شماره گيري نماييد: #3*7*130*

هزینه ی MMS در هر 3 طرح رایگان است .
هزینه ی SMS در هر 3 طرح بین خطوط ایرانسل رایگان و بین سایرخطوط 8 تومان میباشد .

Ninjai
10-18-2007, 17:40
طرح های تشویقی ایرانسل ویژه پاییز

سيم كارت اعتباری

طرح آبی:
هزینه ماهانه : 5هزار تومان

مکالمات داخل کشور
بین خطوط ایرانسل : 399 ریال بر دقیقه
سایر خطوط : 449 ریال بر دقیقه
12 شب تا 6 صبح بین سایر خطوط : 249 ریال بر دقیقه

نحوه تغيير طرح تعرفه به طرحهاي تشويقي : كد روبرو را شماره گيري نماييد:#6*2*7*140*

طرح قرمز:
هزینه ماهانه : 2 هزار و پانصد تومان

مکالمات داخل کشور
بین خطوط ایرانسل : 499 ریال بر دقیقه
سایر خطوط : 620 ریال بر دقیقه
12 شب تا 6 صبح بین سایر خطوط : 299 ریال بر دقیقه

نحوه تغيير طرح تعرفه به طرحهاي تشويقي : كد روبرو را شماره گيري نماييد:#5*2*7*140*

هزینه ی MMS در هر 2 طرح رایگان است .
هزینه ی SMS در هر 2 طرح بین خطوط ایرانسل رایگان و بین سایرخطوط 8 تومان میباشد .

andelous
10-18-2007, 18:49
ممنون از راهنماییت. خیلی جامع بود.

Ninjai
11-05-2007, 18:33
ويترين (نسخه آزمايشي)

"پورتال چند رسانه ای ایرانسل" با نام تجاری "ویترین"، اولین شبکه عرضه محصولات الکترونیکی روی تلفن همراه در ایران است که در آن، عرضه کنندگانِ محصولات الکترونیکی (Content Providers)، طیف بسیار گسترده ای از محصولات خود را جهت عرضه به مشترکین ایرانسل ارائه می نمایند.

برای استفاده از محصولات الکترونیکی که در ویترین ایرانسل عرضه می شوند، کافیست به وب سایت ایرانسل بروید تا بتوانید از تمامی خدمات ارزش افزوده مبتنی بر پیام کوتاه (SMS)، پیام چند رسانه ای (MMS) و اینترنت همراه (GPRS) برخوردار شوید. (ویترین ایرانسل از اواسط پاییز 86 آماده بهره برداری خواهد بود)

خدمات و محصولات بسیار متعددی در ویترین ایرانسل عرضه می شوند، مانند:

سرویس های مبتنی بر متن: این سرویس ها به صورت پیام کوتاه برای مشترک ارسال می شوند و عبارتند از:

1. پیام های درخواستی؛ شامل:
o اخبار شامل مهمترین اخبار، اخبار ورزشی، اخبار اقتصادی، آخرین خبرها و...
o پیام های مذهبی شامل احادیث، آیات قرآن، برنامه زمانی نماز و...
o پیام های سرگرمی شامل جوک، فال، سخن بزرگان و...
.
.

2. پیام های ثبت نامی: این خدمات در واقع شامل مجموعه هایی از پیام های کوتاه هستند که بر اساس برنامه زمانی موردنظر مشترک، و یا بر حسب وقوع رویدادهای از پیش تعیین شده برای مشترک ارسال می شوند.

به عنوان نمونه، شما می توانید با سفارش دادن بسته/مجموعه "اخبار فوری" به مدت یک هفته و هر روز سه بار، آخرین اخبار را به صورت SMS دریافت نمایید؛ یا با انتخاب سرویس "گلهای لیگ برتر" درست در هنگام به ثمر رسیدن گل در طی بازی های لیگ برتر، در جریان مهمترین لحظات مسابقه قرار بگیرید.

خدمات چند رسانه ای: این خدمات از طریق سرویس های GPRS و MMS در اختیار مشترکین قرار می گیرند. مهمترین انواع خدمات چند رسانه ای ویترین عبارتند از:

o تصاویر گرافیکی؛ شامل تصاویر پس زمینه، تم ها و لوگوها
o زنگ گوشی؛ شامل انواع زنگهای پلی تون (polytone) و تروتون (truetone)
o موسیقی؛ شامل قطعات موسیقی و ترانه های پرطرفدار در فورمت MP3
o کلیپ ویدیویی؛ مانند قطعات ویدیویی سرگرم کننده و کلیپ های موسیقی
o بازی؛ شامل بازی های در محیط Java

ارسال پیام کوتاه از طریق وب: با این سرویس شما می توانید بدون نیاز به تلفن همراه، از طریق اینترنت به مشترکین ایرانسل و نیز تمام افرادی که در ایران و دیگر نقاط جهان از خدمات تلفن همراه استفاده می کنند، پیام کوتاه (SMS) ارسال کنید.

ارسال پیام چند رسانه ای (MMS) از طریق وب: با استفاده از این سرویس، شما می توانید عکس، ویدیو، موسیقی و دیگر فایل های چند رسانه ای را در کوتاهترین زمان به مشترکین ایرانسل MMS کنید.

روش های درخواست خدمات
با هر یک از سه روش زیر می توانید به سادگی از سرویس های ویترین استفاده کنید:
• اینترنت
شما می توانید با مراجعه به آدرس اینترنتی ویترین، مستقیماً محصولات را مشاهده و محصولات مورد نظر خود را سفارش دهید.

• WAP (مرورگر اینترنت در تلفن همراه)
همچنین می توانید با GPRS ایرانسل، به آدرس اینترنتی ویترین دسترسی پیدا کرده و ضمن مشاهده و بررسی محصولات، موارد دلخواهتان را خریداری کنید.

• ارسال پیام کوتاه SMS
جهت هر چه ساده تر کردن سفارش محصولات، برای هر گروه از محصولات ویترین، یک شماره یا Short Code تعیین شده است؛ بطوریکه شما می توانید با ارسال عبارت اختصاری یا کد مربوط به هر محصول (به عنوان مثال fal برای فال حافظ) به صورت یک پیام کوتاه به شماره مربوطه، محصول مورد نظرتان را درخواست نمایید.

اطلاعات بیشتر را دریافت کنید (http://irancell.ir/Layer2/?id=155)

----
منبع Irancell.ir

Ninjai
12-18-2007, 20:31
بعد تبدیل تعرفه دقیقه ای ایرانسل به ثانیه ای تعرفه Gprs ایرانسل هم کاهش پیدا میکنه.

به گزارش ایتنا:

شرکت ايرانسل بنا دارد به منظور کاهش هزينه‌هاي مشترکان و همچنين فرهنگ‌سازي و گسترش عرضه و استفاده از خدمات ارزش افزوده مبتني بر اينترنت همراه، تعرفه‌ سرويس Gprs خود را کاهش دهد.

بر اساس اين گزارش از اول دي‌ ماه سال جاري و در قالب جشنواره زمستان تا بهار ايرانسل، تعرفه‌ پايه استفاده از خدمات Gprs براي مشترکان سيم‌کارت‌هاي دائمي و اعتباري اين شبکه که طرح تعرفه‌ پيش فرض پايه ثانيه‌اي را انتخاب و فعال كرده‌اند از ساعت شش صبح تا 24 به ازاي هر کيلوبايت از 15 ريال به پنج ريال كاهش مي‌يابد.

بر همين اساس براي مشترکان سيم‌کارت‌هاي پيام‌رسان و مشترکاني که هر يک از طرح‌هاي تعرفه تشويقي قرمز، آبي و يا طلايي را انتخاب و فعال کرده‌اند، تعرفه تبادل هرکيلوبايت اطلاعات به دو ريال کاهش پيدا خواهد کرد.

طبق اعلام، همچنين ايرانسل در قالب جشنواره زمستاني خود و در طرحي با عنوان ساعت خوش، تعرفه استفاده از سرويس Gprs خود را از ساعت 24 تا شش صبح و همچنين تمامي ساعات روزهاي پنجشنبه و جمعه، براي تمامي مشترکان سيم‌کارت هاي دائمي، اعتباري و پيام رسان به يك ريال به ازاي تبادل هر کيلوبايت اطلاعات کاهش مي‌دهد.

Ninjai
12-18-2007, 20:35
یه خبر جالب و جدید در مورد سیم کارت های ایرانسل

امکان تبديل سيم‌کارت‌هاي اعتباري ايرانسل به دائمي فراهم شد.

به گزارش ایتنا:

با اين سرويس جديد دارندگان سيم کارت‌هاي اعتباري ايرانسل مي‌توانند به سادگي و تنها با وارد كردن يک کد و يا تماس با خدمات مشترکان از خط ايرانسل، سيم‌کارت خود را به دائمي تبديل كنند. بر اساس گزارش مشترکاني که مايل‌اند به جاي شارژ سيم‌کارت خود، هر دو ماه يک بار صورتحساب دريافت کنند و يا از خدمات پيشرفته صورتحساب ايرانسل استفاده کرده و صورتحساب تفکيکي بگيرند، از اول دي‌ماه سال جاري مي‌توانند بدون نياز به خريد يک سيم‌کارت جديد به سادگي سيم‌کارت اعتباري خود را به دائمي تبديل کنند و از تمامي سرويس‌ها و مزاياي سيم‌کارت‌هاي دائمي ايرانسل از جمله تعرفه‌هاي مقرون به صرفه‌تر، فهرست طلايي و سرويس رومينگ بين‌الملل بهره‌مند شوند.

بنا بر اعلام متقاضيان براي تبديل سيم‌کارت اعتباري خود به دائمي ابتدا بايت بابت تفاوت بهاي سيم‌کارت دائمي و اعتباري، سيم‌کارت اعتباري خود را تا ميزان 60 هزار تومان (معادل 3 کارت شارژ 20هزار توماني بدون احتساب شش درصد ماليات و عوارض قانوني مشمول کارت شارژ) شارژ كنند و سپس با شماره گيري کد #4*7*140* و يا تماس با شماره 140 از خط ايرانسل خود و سپس وارد کردن شماره هاي هفت و بعد چهار، مطابق با دستورالعمل سيستم راهنما درخواست تبديل سيم‌کارت خود را ارسال كنند.

بر اساس اين گزارش پس از ارسال درخواست طبق دستورالعمل، مبلغ 60 هزار تومان بابت مابه‌التفاوت بهاي سيم‌کارت دائمي و اعتباري از حساب مشترک کسر شده و حساب مشترک ظرف 24 ساعت از اعتباري به طرح تعرفه پايه ثانيه‌يي سيم‌کارت دائمي تبديل ميشود.

طبق اعلام ايرانسل در صورت شارژ بيش از 60 هزار تومان، مابقي مبلغ به حساب سيم‌کارت دائمي منتقل مي‌شود. همچنين ارائه کدپستي صحيح و تکميل ثبت نام براي تبديل سيم‌کارت الزامي است.

rizo
01-16-2008, 14:27
برای ورود به اینترنت باید ببینید که گوشی شما قابلیت Gprs دارد یا نه ؟ اینجا معلوم میشود (http://irancell.ir/gprsphone/)

اگر این امکان وجود دارد این کار ها رو بکنید .
ابتدا باید کد زیر را با گوشی تان وارد کنید

از راست به چپ ->*130*3*5# بعد دکمه سبز را بزنید.
بعد از مدتی اس ام اسی براتون میاد اونو Save کنین. خودش تنظیماتو انجام میده .(امکان داره اس ام اس چند ساعت طول بکشه تا بیاد)

بعد میتونید تو قسمت اینترنت گوشیتون برین و connect بشین.

من همه این کارها رو انجام دادم تونستم به اینترنتم وصل بشم اما الان یه یک ماهی هست که دیگه وصل نمیشه دوباره تنظیمات ایرانسل رو هم اعمال کردم ولی فایده ای نداره حالا باید چیکار کنم ؟

Ninjai
01-16-2008, 16:25
من همه این کارها رو انجام دادم تونستم به اینترنتم وصل بشم اما الان یه یک ماهی هست که دیگه وصل نمیشه دوباره تنظیمات ایرانسل رو هم اعمال کردم ولی فایده ای نداره حالا باید چیکار کنم ؟

سیستم GPRS ایرانسل مشکلاتی هم داره . و همیشه به راحتی نمیشه به اینترنت وصل شد.!!!

شما این رو به شماره 2225 بفرستین .
s Imei
به جای imei ,imei گوشیتون رو بنویسین تا یه sms واستون بیاد و اون رو save کنین.

بعد امتحان کنین ببینین وصل میشین یا نه؟؟؟

Ninjai
02-17-2008, 20:30
سیم کارت ایرانسل رایگان می شود !

موبنا- 28/11/86
یک مقام آگاه از تصمیم اپراتور دوم تلفن همراه برای عرضه رایگان سیم کارت اعتباری از اوایل سال آینده خبر داد و گفت :این تصمیم ،از تغییر در سیاست های تجاری این اپراتور حکایت می کند.
وی که خواست نامش فاش نشود به خبرنگار موبنا گفت:شرکت ایرانسل که کاهش قیمت سیم کارت های خود را در سال جاری آغاز کرده،درصدد است تا این روند را ادامه دهد تا جایی که متقاضیان ایرانسل برای داشتن یک سیم کارت ،تنها هزینه شارژ و تعرفه مکالمه آن را خواهند پرداخت.
این در حالی است که در زمان حاضر قیمت سیم کارت های دائمی ایرانسل از یک میلیون و 500 هزار ریال به 670 هزار ریال کاهش یافته است.
فعالان بازار سیم کارت معتقدند که کاهش تقاضا برای خرید و فروش سیم کارت های ایرانسل و در پی آن تلاش برای فروش بهتر در سطح بازار از جمله دلایل تصمیم اپراتور دوم تلفن همراه برای تعدیل قیمت است.
اپرواتور ایرانسل MTN اعلام کرده است که شمار مشترکانش از مرز شش میلیون نفر فراتر رفته است.
این اپراتور می تواند شمار مشترکانش را تا 15 میلیون نفر افزایش دهد.

alirezalatif
03-06-2008, 11:45
من یک سوال دارم و اون اینه که چرا 0936 ایرانسل اصلا آنتن دهی خوبی نداره

GSMata
03-06-2008, 23:35
من یک سوال دارم و اون اینه که چرا 0936 ایرانسل اصلا آنتن دهی خوبی نداره

کلا آنتن دهی ایرانسل بستگی به محل زندگی شما داره . یعنی بستگی به پیشرفت شبکه ای ایرانسل آنتن دهی اون هم فرق می کنه توی شهر ما که ایرانسل معروفه به ایران دق !!! :52:

Nasser
03-07-2008, 15:12
محلی که من زندگی میکنم انتن دهی توپه.

ali_golrokh
04-05-2008, 20:16
salam
man daneshjoie IT hastam
chetor mitonam az serverhaieh irancell va servicehaieh keh dareh ettelat begiram

Ninjai
04-05-2008, 20:26
تو همین تاپیک در مورد ویترین و gprs اطلاعاتی هست . شما سرویس مورد نظرتون رو بگین تا اطلاعات لازم رو به شما بدم. ;)

ali_golrokh
04-06-2008, 17:59
تو همین تاپیک در مورد ویترین و gprs اطلاعاتی هست . شما سرویس مورد نظرتون رو بگین تا اطلاعات لازم رو به شما بدم. ;)

من پروژه در مورد موبایل به عنوان زیر ساخت ارتباطی دارم
و اطلاعاتی پیرامون کلیات شبکه ایرانسل و backboneh ان میخاهم

جوادزرنگه
04-23-2008, 16:20
سلام من یک گوشی چینی دارم و سیم کارت روش ایرانسل است هروقت بیرون شهر میرم انتن نمیده و وقتی برمیگردم باز هم انتن نمیده مگر اینکه سیم کارت را روی گوشی دیگری بگذارم وبعد روی گوشی خودم بگذارم مرا راهنمای کنید

Ninjai
04-24-2008, 13:28
سلام من یک گوشی چینی دارم و سیم کارت روش ایرانسل است هروقت بیرون شهر میرم انتن نمیده و وقتی برمیگردم باز هم انتن نمیده مگر اینکه سیم کارت را روی گوشی دیگری بگذارم وبعد روی گوشی خودم بگذارم مرا راهنمای کنید

کلا ایرانسل مشکلاتی تو آنتن داره .
شخصا واسه من هم اتفاق افتاده که کلا آنتن از بین بره و با یه خاموش روشن کردن گوشی مشکل حل بشه .

:great:

حالا شاید هم این مشکل شما با خاموش روشن کردن گوشی حل بشه تا سیم کارت خودشو با محل جدید هماهنگ کنه.

مریم
05-06-2008, 12:32
تمامی سئوالات و مشکلات شبکه ایرانسل را در اینجا مطرح کنید

من نمی تونم SMS ارسال کنم.میشه لطفاً کمکم کنید؟

Ninjai
05-06-2008, 14:59
من نمی تونم SMS ارسال کنم.میشه لطفاً کمکم کنید؟

وقتی SMS ارسال میکنین دقیقا چه اتفاقی میفته ؟
امکان داره مشکل از شبکه باشه . چند وقته که نمیتونین SMS ارسال کنین ؟؟

البته امکان داره SMS center درست نباشه یا اصلا وارد نشده باشه شما باید شماره اس ام سنتر ایرانسل رو در قسمت تنظیمات مسیج وارد کنین.

مریم
05-16-2008, 18:40
وقتی Sms ارسال می کنم پیغامی که می دهد این است که Sms ممنوع شده است . من تازه این سیم کارت را خریده ام ولی هنوز به نام من نیست.

farzadf
05-18-2008, 13:34
البته اين موردي كه من ميگم مربوط به سيم كارت كار كرده هستش

احتمالا اين سيم كارت توسط صاحب قبليش از مزيت ارسال اس ام اس ممنوع شده..

چون قبلا شما ميتونستيد با ارسال يه اس ام اس برنامه مسيج خودتون رو ببنديد...

حالا شما ميتونيد پس از انتقال دائم اونو فعال كنيد .....

اگه تونستيد متن كامل پيغام رو بنويسيد.. شايد مربوط به تنظيمات باشه...نوع گوشيتون يادتون نره؟ مر30

sedna
07-13-2008, 02:44
سلام من درباره gprs يه مشكل برام پيش اومده...
كد فعال سازي رو وارد كردم بعد اين پيغام اومد: not allowed
بعد بدون اين كه هيچ اس ام اسي برام بياد علامت G بالاي صفحه ظاهر شده.(به اضافه ي يه علامت ديگه كه درست نمي تونم تشخيص بدم چيه)
الان دو روز گذشته و هنوز اس ام اس رو دريافت نكردم.
به نظر شما مشكل چيه؟

GSM
07-13-2008, 04:39
سلام من درباره gprs يه مشكل برام پيش اومده...
كد فعال سازي رو وارد كردم بعد اين پيغام اومد: not allowed
بعد بدون اين كه هيچ اس ام اسي برام بياد علامت G بالاي صفحه ظاهر شده.(به اضافه ي يه علامت ديگه كه درست نمي تونم تشخيص بدم چيه)
الان دو روز گذشته و هنوز اس ام اس رو دريافت نكردم.
به نظر شما مشكل چيه؟

سیمکارتو تو یه گوشی دیگه بنداز و تست کن
تا مشخص بشه مشکل از گوشیت بوده یا سیمکارت
not allowed
در بعضی از شرایط با یه خاموش و روشن درست می شه

sedna
07-14-2008, 16:05
ok من مي خواستم بدونم
1.در شرايط معمول بعد از زدن رمز فعال سازي چه پيغامي بايد بده؟
2. آيا لازمه دوباره رمز رو بزنم تا اس ام اس برام بياد؟
با تشكر

alizadeh
09-14-2008, 20:26
با سلام
بعد از گذشت یک سال استفاده از سیم کارت ایرانسل حالا هر کسی به گوشیم زنگ میزنه میگه که همچین شماره ای موجود نمی باشد وگوشیم دیگه انتن نداره حتی سیم کارت دیگه ای هم گذاشتم اون کار می کنه ولی سیم کارتی که یک ساله دارم باهاش کار می کنم دیگه جواب نمیده
البته من فرم تمکیل ثبت نام رو نفرستادم ولی فکر نکنم ربطی به مشکل من داشته باشه
اگه کسی میدونه که باید چیکار کنم ممنون میشم کمکم کنید