FiFA یا PRO ؟؟؟ [آرشيو] - DoctorMOB Forum

PDA

View Full Version : FiFA یا PRO ؟؟؟

Ninjai
10-08-2007, 00:20
fifa یا pro واقعا کدوم ؟؟؟

این به جنگی تبدیل شده . بعضی ها pro بازن بعضیا دوستدار fifa .
الان هم که fifa 08 و Pro08 تقریبا اومدن موضوع داغی شده .
حالا من از شما میخوام که لطف کنین نظرتونو بگین و تو نظر سنجی این تاپیک هم شرکت کنین.(به ترتیب الفبا نوشتم تا هیچ شبهه ای بوجود نیاد!!!!)

Ninjai
10-08-2007, 00:24
من خودم میگم م fifa چون الان 08 رو هم بازی کردم .
حرکات بدن بازیکناش خیلی باحاله و از قبلی(07) هم روان تر شده .

البته هنوز pro08 رو بازی نکردم .

GSMata
10-08-2007, 01:02
آره منم هنوز Pro رو بازی نکردم ولی چون خیلی روی فیفا تعصب دارم بالا برید پایین بیاید من می گم فیفا:great:

Nemesis
10-09-2007, 15:19
بزرگترین اشکال Pro 2008 اینه که می تونی تو بازی داور رو فریب بدی
فرض کنید تو اوج بازی هستید و 1 گل هم جلو هستید در اواخر بازی دوست شما با فریب داور یه پنالتی میگیره و بازی رو مساوی می کنه و یا می بره.

بنظر من فیفا خیلی بهتره

promix
10-12-2007, 21:57
آقایونی که به فیفا رای داده اند پیشنهاد می کنم هر چه زودتر پست هاشونو حذف کنن. چون بعد از دیدن این عکس ها (روی لینک زیر کلیک کنین) از گفتشون پشیمون می شن.
آخه اصلا فیفا در حد و اندازه های pro نیست که شما نظرسنجی راه انداخین!!

http://gameinfowire.com/ss.asp?pg=1&gid=2285&pid=17

Nemesis
10-13-2007, 00:27
آقایونی که به فیفا رای داده اند پیشنهاد می کنم هر چه زودتر پست هاشونو حذف کنن. چون بعد از دیدن این عکس ها (روی لینک زیر کلیک کنین) از گفتشون پشیمون می شن.
آخه اصلا فیفا در حد و اندازه های pro نیست که شما نظرسنجی راه انداخین!!

http://gameinfowire.com/ss.asp?pg=1&gid=2285&pid=17

اولا دوست من بهتر به نظرات دیگران احترام بزاریم
در ضمن فکر نکنم چندتا عکس بیانگر قدرت بازی باشه.اگه از بایت گرافیک و موتور گرافیکی بخوایم صحبت کنیم که Pro فعلا حرفی برای گفتن نداره چون من یادمه Pro 3 رو نمی تونستم با کارت 64 بازی کنم ولی Fifa رو راحت میشه با هر سیستمی بازی کرد.
اگه از بابت بازی یا Gameplay بخوایم صحبت کنیم که هردو بازی مشکلاتی دارند فیفا زیاد ریزه کاری نداره ولی Pro خیلی رو Gameplay کار کرده.ولی pro هم مشکلاتی داره فقط کافی به دویدن بازکن بعد گل زدن یا داوری ضعیف که اکثراً با چسبیدن 2 بازیکن خطا میگیره و یا چیزای دیگه.
من هنوز فیفا 08 رو بازی نکردم ولی Pro 6 و فیفا 07 رو بازی کردم.پس سر تعصب صحبت نمی کنم.هرچی دیدم دارم میگم

GSMata
10-13-2007, 00:31
تایید پست بالا !

promix
10-19-2007, 12:22
من نمی گم بازی فقط گرافیکشه. اما خداییش وقتی دارم fifa بازی میکنم یاد fifa 95 سگا میفتم(خصوصا نحوه دویدن بازیکن بعد از گل زدن). همچنین زمین ورزشگاه که هیچ فرقی با سطح میز بیلیارد نداره. اما اینو قبول دارم که pro رو هر سیستمی اجرا نمیشه. به نظرم fifa بیشتر از اینکه به خود بازی بپردازه رو چیزای جانبیش کار میکنه مثل حرکت دوربین توی صحنه آهسته یا عکس العملهای خیلی خفن (تا حدودی تخیلی) دروازه بان.من میگم فیفا فقط یه بازیه عامه پسنده که وقتی یه بچه کوچولو هم داره بازی میکنه بتونه زرت زرت گل بزنه و حال کنه.یعنی یه جوری بازی الکی هیجان داره.اگه دقت کنی اکثر گل ها هم به طور خیلی قشنگی وارد دروازه میشه. در حالی که تو فوتبال واقعی اینطور گل ها خیلی کم اتفاق میفته .
اما pro به نظرم یه شبیه سازی از بازیه فوتباله.اینو فقط من نمی گم بلکه هرکی واقعا فوتبالیه اینو میگه.همچنین تنظیمات خیلی زیادی برای ترکیب تیم داره. از نظر gameplay هم حرف نداره.

http://majidpromix.parsaspace.com/PES%20vs%20FIFA%20.jpg

Nemesis
10-19-2007, 12:38
البته از نظر زمین چمن بازی با Promix موافقم
چون زمین فیفا خیلی صاف طراحی شده

البته انم باید بگم که گل زدن تو FIFA 08 خیلی سخت شده در کل میگن FIFA 08 نسبت به نسخه قبل خیلی تغییر پیدا کرده

arash
10-19-2007, 13:08
البته براي ما که فقط fifa بازي کرديم فيفا بهترينه
زنده باد فيفا !

Ninjai
11-23-2007, 19:58
مشکل Pro اینکه با کارت های گرافیک سری 6 geforce به بالا قابل بازی کردنه و این به نظر من واسه بازی همگانی ای مثل فوتبال یه ضعف محسوب میشه.

در حالیکه فیفا با 5200 هم قابل بازی کردنه.