View Full Version : نه به پیکان های ما و نه به لامیورگینی های اونا ..(تاکسی)
Gallardo
03-13-2008, 17:48
http://i3.tinypic.com/82iuvt0.jpg
شاید اگه تو هم روزی در یکی از شهر های ایتالیا در حال قدم زدن بودی و در ایستگاه منتظر تاکسی
ماندی تنها لامبورگینی تاکسی زرد رنگ جلوی پات ترمز زد ..... ببین ما چقدر از اونا عقبیم !!!
اگه به خاطر لامبورگینی هم که شده من یه بار باید برم ایتالیا !!!!! :blink:
Gallardo
03-13-2008, 19:14
اگه به خاطر لامبورگینی هم که شده من یه بار باید برم ایتالیا !!!!! :blink:
بالاخره یکی پیدا شد با من هم فکر باشه دمت گرم بابا یکی مطالب ما رو توی این انجمن مطالعه کرد ولی خداییش توی انجمن های دیگه افراد بیشتر ما رو تحویل میگیرن و قدر کارای ما رو بیشتر میدونن راستش من از یکی از دوستانم تعریف این انجمن رو شنیدم این بود که اومدم و اینجا عضو شدن ولی اگر به هر دلیلی دوست نداشتید توی انجمن شما باشم فقط کافی به من بگید ما کوچیک همه بچه های این انجمن هستیم سفارشی !!!:great:
بالاخره یکی پیدا شد با من هم فکر باشه دمت گرم بابا یکی مطالب ما رو توی این انجمن مطالعه کرد ولی خداییش توی انجمن های دیگه افراد بیشتر ما رو تحویل میگیرن و قدر کارای ما رو بیشتر میدونن راستش من از یکی از دوستانم تعریف این انجمن رو شنیدم این بود که اومدم و اینجا عضو شدن ولی اگر به هر دلیلی دوست نداشتید توی انجمن شما باشم فقط کافی به من بگید ما کوچیک همه بچه های این انجمن هستیم سفارشی !!!:great:
بابا این حرفها چیه !!
مگه میشه ما از بودن شما تو انجمن ناراحت بشیم!!
همینکه تو روز اول 33 پست دارین معلومه که کاربر فعالی هستین:14:
انجمن ما هم تازه به طور جدی شروع به کار کرده
کار شما هم قابل تحسینه . :14: اطلاعات خوبی هم داری . فقط بصورت پراکنده تاپیک ایجاد نکن ! در کل ممنون از همکاری ;)
کار شما هم قابل تحسینه . :14: اطلاعات خوبی هم داری . فقط بصورت پراکنده تاپیک ایجاد نکن ! در کل ممنون از همکاری ;)
نظر من هم همینه.:great:
Linkin Park
03-13-2008, 20:45
خداییش کارت حرف نداشت پسر دمت گرم انجمن به همچین آدمی احتیاج داشت که روز اول یه صبح تا ظهر 43 تا پست گذاشتی معلوم کارت خیلی درسته :great:
Gallardo
03-13-2008, 20:50
دوستان از نظر لطف همتون ممنونم و برام ثابت شد که این انجمن واقعاُ عالیه تا میتونم توش پست میزارم اگر چیزی هم خواستید بگید تا کارتون رو انجام بدم :great:
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.