از فشردن بر پدال یک اتومبیل 987 اسبی چه لذتی می برید؟؟؟ [آرشيو] - DoctorMOB Forum

PDA

View Full Version : از فشردن بر پدال یک اتومبیل 987 اسبی چه لذتی می برید؟؟؟

Gallardo
03-13-2008, 13:11
http://www.edmunds.com/media/roadtests/firstdrive/2006/lamborghini.gallardo.spyder/06.lamborgini.gallardo.spyder.misc.3.500.jpg

رای تست کردن بوگاتی افراد سعی داشتند حتما تست سرعت را با این خودرو تجربه کنند راننده تست بوگاتی می گوید: "در ابتدا فکر می کردم چطور می توان سرعتی معادل 365 کیلومتر در ساعت را با یک خودرو تجربه کرد و این در صورتی بود که من تا به حال سرعتی بالاتر از 320 را تجربه نکرده بودم.
هنگامی که با وایرون به مرز 320 رسیدم احساس کردم هنوز می توان پدال را بیشتر فشرد، پس از عبور از سرعت 320 کیلو متر بر ساعت و رسیدن به 330 و پس از آن در کمترین زمان ممکن رسیدن به 365 کیلومتر متوجه شدم رسیدن به چنین سرعتی با وایرون خیلی آسان تر از آن است که فکر می کردم."
این 5 خودرو سوپر اسپرت در مسیری حدود 8000 کیلومتر با یکدیگر به جنگ و جدال پرداختند. همه از یک قماش اما یکی خیلی بزرگ و بقیه بزرگ بودند.
این اولین باری است که 5 خودروی سوپر اسپرت به این صورت در کنار هم قرار می گیرند و از هر جهت مقایسه می شوند.
در کل عملکرد در این سوپر اسپرت ها در شرایط خاص مانند پیچ جاده ها و ... تا حدودی با هم برابری می کردند و عمده تفاوت آنها بر سر قیمت، شتاب و ... بود.می توان نتیجه گرفت اگر شما یک اتومبیل سوپر اسپرت می خواهید می توانید از 000/100 دلار به بالا، نسبت به پول، موارد مصرف و علاقه شخصی خود یکی از آنها را تهیه کنید.
گفتنی است به علت داشتن جدولی کامل از مشخصات فنی، مشخصات این اتومبیل ها در داخل متن آورده نشده است.
بعلاوه اینکه این مقایسه توسط 5 نفر از متخصصان اتومبیل ترتیب داده شده بود و هیچ ارتباطی به کمپانی های سازنده آنها نداشته است.