انتقاد [آرشيو] - DoctorMob forum

PDA

View Full Version : انتقاد

ZVP
02-01-2008, 15:18
سلام خدمت مدیر محترم سایت. اگه میشه یک قانونی برای تاپیکها ایجاد کنید تا بعضیها دیگه تاپیکی را که میزنی به اسم خودشون در امضاشون تموم نکنند یا اینکه این قدر بی اجازه برای اینکه تعداد پستهاشون را به این وسیله اضافه کنند تمام صفحهها را اشغال نکنند یعنی توی این سایت برای تاپیکی که میخواهیم ایجاد کنیم اگه بخواهیم نظرسنجی داشته باشیم در مورد اینکه دیگران موافق این که یک مطلبی را که میخواهیم بگذاریم هستند یا نه .منظورم در مورد اینه که مطلب مورد رضایتشون قرار میگیره یا نه به جای نظر سنجی خودشون کل اون تاپیک را با مطلبهای دیگه پر کنند جوری که واسه خودت دیگه مطلبی باقی نگذارند . اگه منظورم را بد رسوندم میتوانید ملاحظه ای در قسمت متفرقه در بخش سلام به علاقمندان نجوم داشته باشید . از زحمات بیدریغ شما در این سایت متشکرم

GSMata
02-02-2008, 01:06
قوانین سایت داره تکمیل میشه این مورد رو هم توی قوانین مدنظر قرار میدیم

از این به بعد مسایلی این چنین رو مثل اعتراض به کاربران رو با ذکر جزییات به خودم پیغام خصوصی بدین .

با تشکر دکتر موبایل

farzadf
02-02-2008, 10:40
من خوشحالم که با این انتقاد برنده شدی

راستی نمیدونم چرا بعضی ها با یه پست در سال برنده میشند

به ما هم روش رو یاد بدین

بابا ما مردیم اینقدر برنامه ارسال کردیم

خود نوکیا هم این همه برنامه نداشت که من ارسال کردم

باشه ..... من کم اوردم ..... واقعا که

البته میدونم جایزه ای هم در کار نیست و همه اسم ها از خودتون هستند

ولی یه تشکر خشک و خالی که میتونید بکنید ......................................

راستی من درخواست مدیریت برنامه های Os9.1 رو میخوام اگه امکان داره راهنمائی کنید ؟

ZVP
02-02-2008, 12:55
سلام به جناب فرزاد این حرفها چیه که میزنید میتونید برید در قسمت متفرقه و تاپیکهایی را که زدم یا در کلوپ گوشی ها در قسمت k750 راملاحظه کنید که من و دیگر اعضایی که برنده شدیم واقعا فعالیت داشتیم یا به قول خودتان الکی برنده شدیم جایزه برای من مهم نیست اگه دوست دارید جایزه مرا به شما بدهند فقط حضور در این سایت خوب و مفید و صمیمی و با داشتن اعضای فعال و نکته سنج مهم است لطفا شما هم به جای جبهه گیری و انتقادهای به قول خودتان سازنده و مستحق وقتتان را تلف نکنید و کمی فکر کنید که اشکال کارتان از کجاست . برای شما ارزوی موفقیت میکنم. با تشکر zvp:glasses:

ZVP
02-02-2008, 13:00
با سلام به شما مدیر محترم سایت از اینکه به مشکلاتمان اهمیت میدهید بی نهایت ممنونم

arash
02-05-2008, 18:17
عجب
آقا فرزاد اینطوریا که میگین نیست
بعدشم با بیشتر صحبت zvp موافقم سعی کنیم در زدن تاپیک و پستهامون کمیت جای کیفیت رو نگیره .

farzadf
02-12-2008, 12:42
دست هم گیریم میهن خود کنیم آباد

زت زیاد ...

andelous
02-12-2008, 23:05
یه انتقاد :
.
.
.
واسه اینکه اعضا بیشتر هــــــــــــال کنن، باید گزینه تشکر تو سایت باشه .:oops:

Ninjai
02-12-2008, 23:22
یه انتقاد :
.
.
.
واسه اینکه اعضا بیشتر هــــــــــــال کنن، باید گزینه تشکر تو سایت باشه .:oops:

سلام
ممنون از انتقادتون :great:
این موضوع قبلا هم مطرح شده بود (http://www.forum.doctormob.com/showthread.php?t=472) و نظر ما اینه که چون کلید تشکر چون از Ajax استفاده میکنه باعث سنگین شدن صفحه میشه و چون تو ایران بیشتر مردم از Dial-up استفاده میکنن باز کردن صفحات واسشون سخت میشه.

با تشکر

andelous
02-13-2008, 19:21
آقا سرعتو بی خیال شین. یه هفته به صورت ازمایشی بزارین، اگه بد بود ، بردارین .

Ninjai
02-13-2008, 19:35
باید دید نظر DoctorMOB چیه.

farzadf
02-19-2008, 16:15
الان فهميدم راست ميگي من الكي وقتم رو اينجا تلف ميكردم

پس باي باي

از مدير انجمن هم خواهشمندم كل پست هاي منو پاك كنند

ممنون