PDA

View Full Version : خش خش صدادر موقع تماس (k750)

samnet
01-31-2008, 08:47
آقا یه مشکل اساسی دارم که اگه کمکم کنید می خوام خودم حلش کنم (می خوام خودم گوشی باز کنم):great:
آقا جاتون خالی ما یه گردش رفتیم کویر از شانس بدمو شن رفت تو گوشی یعنی جوری شد که گوشی پر شن شد که وقتی تکونش می دادم تا مدت ها ازش شن میومد از اون تاریخ به بعد بعضی وقتها(نه بطور دائم) صداش جوری خش خش می کنه که هیچی نمیشه فهمید من خودم احتمال میدم که شن میره روی اسپیکرش:crying:
حالا به نظر شما من چکار کنم؟

Nasser
01-31-2008, 10:36
سلام

داخل گوشی رو تمیز کن شاید درست بشه.اگه خودت واردی باز کن.

samnet
02-07-2008, 03:14
سلام

داخل گوشی رو تمیز کن شاید درست بشه.اگه خودت واردی باز کن.

رفتم خودم بازش کنم نشد:crying:
2 تا پیچ روئی باز کردم ولی نتونستم قاب مشکی در بیارم
می ترسم بدم بیرون چیزیش نباشه یه پوله الکی ازمون بگیرن

Nasser
02-07-2008, 12:35
فقط برو ببین مشکلش از چیه.مگه میشه پول ازت بگیرن و درست نشه!!

moslem
02-12-2008, 16:37
برای کلیه دوستان:مشکل خش خش در این سری گوشی وگوشی w550با تعویض کریستال usb درست می شود

samnet
02-14-2008, 01:46
برای کلیه دوستان:مشکل خش خش در این سری گوشی وگوشی w550با تعویض کریستال usb درست می شود

دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدی؟

mahdi_mehran_19_18
02-15-2008, 19:11
سلام دوست عزیز اگه میخوای خودت گوشی رو باز کنی میتونی از یه کارد یا چاقو بعنوان خارکش استفاده کنی طریقه باز کردن اینه که 2 پچ پایینی رو باز کن بعد از پایین آروم قاب رو کمی بلند کن اول خارای سمت چپ رو با خارکش بلند کن سپس خارای سمت راست رو اینجور که با انگشتت از جای رم قاب رو بلند کن و خارارو رد کن قاب رو که بیرون آوردی 2 پیچ هم رو lcdهست اونارو باز کن بعد صفحه کلید رو از سوکتش بیار بیرون بعد lcd رو خارج کن بعد فلت دوربین رو از سوکت در بیار و از بغل کلید ولوم خارکشت رو بزن و برد رو خارج کن مواظب باش فلت رو قطع نکتی بعد اسپیکر و باذر رو خارج کن تمیز کن و دوباره بنداز درست میشه

rahimchakosh
10-25-2008, 16:21
سلام اقای دکتر :001_wub:وسلام به تمام بروبچ:confused1:یک سوال اقاگوشی d900 ابخورده خاموش بود بعد از کارهای که انجام دادم روشن شود ولی جستجو میزنه سرویس شوده دکل عوض شده سیم کشی شد انتن عوض شود سیم کارت عوض شود فلش خورده هنوز در جستجو است:cursing:
باتشکر از همه دوستان فوری

ali-delta
10-26-2008, 21:53
سلام اقای دکتر :001_wub:وسلام به تمام بروبچ:confused1:یک سوال اقاگوشی d900 ابخورده خاموش بود بعد از کارهای که انجام دادم روشن شود ولی جستجو میزنه سرویس شوده دکل عوض شده سیم کشی شد انتن عوض شود سیم کارت عوض شود فلش خورده هنوز در جستجو است:cursing:
باتشکر از همه دوستان فوری
سلام دوست من . فکر می کنم توی بخش سونی اریکسون مشکلتون ، که راجع به سامسونگ است رو پرسیدید . بهتر نبود توی بخش خودش راهنمایی می خواستید ؟!
بگذریم . باكد #3855*2767* فرمت كن اگه نشد ایپرام بزن .در غیر این صورت سخت افزاریه .

موفق باشید . پژهان

peyman_2fan
10-30-2008, 17:34
صدا میکروفن نمیره و تق تق میکونه .میکروفنا تعویض کردم نشود .تغضیشم چک کردم نشود میتونه ماله مدار انتن باشه

ali-delta
11-01-2008, 20:04
صدا میکروفن نمیره و تق تق میکونه .میکروفنا تعویض کردم نشود .تغضیشم چک کردم نشود میتونه ماله مدار انتن باشه
سلام دوست عزیز . این مشکل بیشتر با تعویض صحیح میکروفون رفع می شه که اینجا دو تا تصویر برای رفع این مشکل میزارم . اگه رفع نشد بگو تا باز راهنماییت کنم .
http://www.freewebs.com/gsmiranian/hardware/mic-k750.jpg

http://www.freewebs.com/gsmiranian/hardware/k750mic.jpg

موفق باشید . پژهان