View Full Version : مشکل پایین آمدن سرعت N73
سلام
n73me دارم تقریباً 1ماه بعد سرعتش اومد پایین تا امروز که خیلی کم شده ینی وقتی کسی تماس میگیره اول تا از حالت اسکرین بیاد بیرون 5 ثانیه طول میکشه و بعد تقریباً 5و6 ثانیه صداش در میاد.واسه sms باز کردن که دیگه یه چرتی باید بری تا بالا بیاد...
آنتی ویروس نصب کردم چیزی نشون نداد.ریست کردم فایده نداشت مموری رو فرمت کردم همینطور دیگه نمیدونم چکار کنم...
اگر راهی یا پیشنهادی دارین ممنون میشم
البته یه کم زود تا نسوخته (-:
راستی یادم رفت بگم که 2ماه پیش آپگرید کردم و V4.0736.3.2.1 رو نصب کردم که ای کاش اینکارو نمی کردم فکر میکنم از همین آپگرید باشه...
التماس دعا که نسوزه خیلی خیلی سرعتش کمه
آقا راهنمایی پیشنهادی
مرسی از کمکتون
دوست من برای اینکه زودتر به جواب برسی تاپیک رو به اینجا انتقال دادم
بعید می دونم از ورژن جدید نرم افزاری باشه که رو گوشیت ریختی !
چون منم دارم از همین ورژن استفاده می کنم !
اگه می تونی دوباره روش نرم افزار بریز !
وحید جان ممنون
ولی خواستم بدونم که مشکل از چیه...
اصلاً راه حلی وجود داره یا نه...
آره چند تا از دوستام هم آپگرید کردن ولی راضی هستن
نمیدونم
از این اشکالات زیاد پیش میاد
دوستای منم خیلی هاشون n73 دارن و ازین مشکلا دارن.حتی رو بعضی ها نرم افزار درست نصب نمیشه !
سلام
وحید جان مشکلم حل شد:great:
رفتم فلش کردم حلـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه عزیزم
فقط خواستم یه چیزی بگم که چیزی شنیدم,میگن که:
این گوشیهایی که وقتی روشن میکنی یک ویبره کوچولو میزنه یعنی گوشیت اصل نیست:surprised:
من که خندم گرفت :laugh:ولی نمیدونم که صحت داره ؟
پس حالا اون بدبختی که آپگرید میکنه چی ؟ :crying:
چون ورژن قدیمیه من ویبره نداشت ولی ورژن جدیدا این سیستم رو نصب میکنه...درسته؟
این یه قابلیتیه که تو ورژن های جدید نرم افزار گوشی گنجانده شده و فقط یه ویبرست و بس !
دوست من این مربوط به نرم افزارش میشه ! مال منم اول ویبره نمیزد بعد که آپدیت کردم ویبره زد !ربطی به اصل بودنش نداره !
a.chitizadeh
12-30-2007, 14:32
من n73 music دارم ولی بعضی از نرم افزار مثل solution نصب نمی شه ارور آن هم Expired certificate"
a.chitizadeh
چه
a.chitizadeh
چه کار باید بکنم
تاریخ گوشیتون رو عقب بدین ! اگه نشد باید دوباره ساین بشه !
عزیزم تاریخ گوشیتو 2ماه به عقب برگرد اگر باز همین پیغام رو داد باز 2ماه دیگه به عقب بیا.جواب میده عزیزم
a.chitizadeh
01-07-2008, 12:06
متشكر درست شد:laugh:
hamidmasenjer
04-13-2008, 21:00
n73me دارم تقریباً 1ماه بعد سرعتش اومد پایین تا امروز که خیلی کم شده ینی وقتی کسی تماس میگیره اول تا از حالت اسکرین بیاد بیرون 5 ثانیه طول میکشه و بعد تقریباً 5و6 ثانیه صداش در میاد.واسه sms باز کردن که دیگه یه چرتی باید بری تا بالا بیاد...
آنتی ویروس نصب کردم چیزی نشون نداد.ریست کردم فایده نداشت مموری رو فرمت کردم همینطور دیگه نمیدونم چکار کنم...
imanking
04-21-2008, 10:58
با عرض سلام خدمت تمامی اونایی که این مشکل رو دارند
راه حل بسیار ساده است!
شما 2 تا راه حل دارید
1)سیم کارتتون رو عوض کنید 1 بار
یعنی گوشی رو خاموش کرده و و سیم کارتو در بیاورید
بعد از یه سیم کارت از یه اپراتور دیگه 1 با استفاده کنید(یعنی اگه همراه اول دارید 1 با گوشیتونو با ایرانسل یا تالیا بیارید بالا)
بعد دوباره می تونید از سیم کارته خودتون استفاده کنید.
2)راه حل بعدی که 100% جواب میده و خودم تا حالا رو حداقل 17 تا گوشی استفاده کردم اینه که گوشیتونو ریست سخت افزاری کنید
که اونم بسیار ساده است و بدون هزینه!
بعضی از نرم افزارها تاریخ مصرف دارن.شما چند ماه تاریخ گوشیت رو بکش عقب و برنامه رو نصب کن درست میشه.
shafiee_49
04-21-2008, 11:28
سلام
وحید جان مشکلم حل شد:great:
رفتم فلش کردم حلـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــه عزیزم
فقط خواستم یه چیزی بگم که چیزی شنیدم,میگن که:
این گوشیهایی که وقتی روشن میکنی یک ویبره کوچولو میزنه یعنی گوشیت اصل نیست:surprised:
من که خندم گرفت :laugh:ولی نمیدونم که صحت داره ؟
پس حالا اون بدبختی که آپگرید میکنه چی ؟ :crying:
چون ورژن قدیمیه من ویبره نداشت ولی ورژن جدیدا این سیستم رو نصب میکنه...درسته؟
با سلام خدمت شما دوست عزیز لازم بود گوشیتو یک رست کلی می کردی مسله حل می شد نیازی به فلش نبود .ودر مورد نرم افزارهایی که نصب نمی شه باید بگم که ورزن نرم افزاری و ورزن گوشیت به هم نمی خوره با رها شده یک نرم افزار می خواستم نصب کنم که به مشکل بر خوردم که با یک رست ویا با تنظیم تاریخ گوشی تو نستم این مشکلو رفع کنم . دوستان اگه امتحان کردند نتیجه رو به اطلاع دوستان برسانند .موفق باشید
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.