View Full Version : نرم افزار Sign کردن
اينم از نرم افزار ساين کردن فايل هاي Sis
دوست عزیز مرسی از فایل ولی قسمتی از این فایل به نام SISSign.key که هم مورد نیاز برای sing کردن میباشد همراه فایل نبود
اين برنامه فقط براي ساين کردنه و فايل هاي Key و CSR با برنامه ديگري درست ميشه
آقا وحید براتون مقدرو هست این فایل key رو برای من درست کنید چون من چیزی از آن سر در نمیارم ممنون میشم
اگه دوست داريد سريال گوشيتون رو تو تاپيکي که لينکشو ميزارم بزاريد تا براتون ساين کنم
http://forum.doctormob.com/showthread.php?t=347
Maziar_NL
11-30-2007, 21:16
درود بر شما آیا میتونم بپرسم که چه جوری میشه برنامه ای رو که ساین شده رو unsign کرد؟ و آیا این برنامه رو ممکن هست فایلش رو بگذارید با تشکر
تو همين تاپيک هست
همون برنامه اي که براي ساين کردن گزاشتم باهاش ميشه Unsign کرد
Maziar_NL
12-01-2007, 03:22
آقای نویدی من با اون برنامه هر کاری کردم unsign نشد چظوری میتونم من فایل ساین شده رو براتون بفرستم که ببینید اشکال از چی میتونه باشه ؟
2 تا راه دارید 1. همینجا آپلود کنید 2. تو سایت دیگه اپلود کنید لینکشو بزارید همینجا
Maziar_NL
12-01-2007, 18:48
در این لینک فایل Dutch SIS Files که برای ربان هلندی هست که unsign فایل talks3rd_nl_320_1_rsm.zip میخواستم در ضمن گوشی N 73 هست
http://www.nuance.com/talks/downloads.asp
يه فايل 2.57 Mb اگه اشتباه نکنم.
دارم دانلود مي کنم رو گوشيم تست مي کنم جوابشو بهت ميگم.
من نرم افزار هارو دانلود کردم.توی فایل دانلود شده 2 تا فایل بود که ورژنشون فرق میکرد ولی هردوتا نصب میشه و نیاز به ساین نداره !
Maziar_NL
12-02-2007, 01:58
دوست عزیز البته اگر عصبانی نمیشید توجه کرده باشید یکی از فایلها ساین شده هست تا 10 روز بیشتر کار نمیکنه ولی من ار شما خواسته بودم که چرا unsign نمیشه و دیگر اینکه راهی هست که زمانش رو رایگان نامحدود کرد؟ با تشکر از شما
واسه چي عصباني بشم ؟ من حوصلم زياده !
مطمئن هستيد که منظور شما ساين هست ؟ چون ساين بصورت 6 ماه است واگر مدت آن تمام شود نرم افزار نصب نمي شود.اينيکه شما داريد به من ميگيد فکر کنم منظورتون اينه که نرم افزار تريال(Trial) هست و بعد از 10 روز نياز به رجيستر کردن داره .اين جور نرم افزار ها بايد کرک بشه ! ببينيد حرفام درست يا نه ؟
Maziar_NL
12-02-2007, 18:27
دقیقا حرفتون درست هست حالا راهی هست که من کرک این نرم افزار رو داشته باشم؟
من براتون مي گردم تا يه چيزي پيدا کنم.فقط کمي صبر کنيد
سرجان مهدي
12-06-2007, 13:06
آقاوحيد بابت آموزش ساين وهمه ئچيز من شخصا به نوبه خودم كهعضو جديدم تشكر ميكنم.
سرجان مهدي
12-06-2007, 13:08
آقاوحيد بابت آموزش ساين وهمه ئچيز من شخصا به نوبه خودم كهعضو جديدم تشكر ميكنم.
Maziar_NL
12-18-2007, 04:49
سلام آقای نویدی من دو هفته ای هست که منتظر کرک اون فایل که به زبان هلندی بود هستم ننیدونم موفق شدید چیزی پیدا کنید؟ چون بنده همچنان منتظر هستم با سپاس.
سلام آقای نویدی من دو هفته ای هست که منتظر کرک اون فایل که به زبان هلندی بود هستم ننیدونم موفق شدید چیزی پیدا کنید؟ چون بنده همچنان منتظر هستم با سپاس.
این برنامه بیشتر برای زبان انگلیسی هست وخیلی کمه !
بازم سعی می کنم !
rezaaaaaaaaa
01-23-2008, 02:09
مرسی از نرم افزار
aliparchami
03-16-2008, 15:20
آقا وحید براتون مقدرو هست این فایل key رو برای من درست کنید فکر میکنم سایت آن بسته باشد.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.