View Full Version : مشکلات گوشی
rayan_smith
11-19-2007, 19:28
سلام دوستان هر کسی مشکلی داشت دز این قسمت بگه
masood1221
03-19-2008, 08:27
سلام
من n73 دارم .بعضی وقتها که با گوشی زیاد ور می رم دکمه music player روی کیبورد غیر فعال می شه و باید یه مرتبه گوشی رو خاموش روشن کنم تا دوباره درست بشه .کسی اگر دلیلش رو می دونه لطفا من و راهنمایی کنه.
با تشکر
ali _2000
03-23-2008, 14:41
ye flash bezan azizam
ali _2000
03-23-2008, 14:55
belakhare yenafar az azizan lotf nakard be ma nagoft moshgel LCD k750 chie az kanektor va ic nict mersi
من تاپیک رو به قسمت تخصصی انتقال دادم!
چطور k750i رو به setool وصل كنم.كليد c روچقدر نگهدارم؟
وقتی نوار پایین شورع به پر شدن با سرعت بیشتر کرد و سمت چپ پنجره برنامه log عمل کرد شما رو نمایش داد که مدت زمان شروع این عملیات به مقدار شارژ داشتن باطری و سرعت Interface و مدل گوشی متفاوته !
سلام خسته نباشید لطفا نقشه 1110
سلام خسته نباشید لطفا نقشه 1110
دانلود (http://dl.doctormob.com/uploaded/16_1110_1600_schem_www.doctormob.com.rar)شمات ک 1110 با حجم 1.20 مگابایت
پسورد : www.doctormob.com
faryade_farhad
06-10-2008, 12:18
سلام
من یه گوشی کا 750 دارم که روشن نمی شه ومدام صفحه آن خاموش روشن میشه باید باطری رو درآرم تا کاکلا خاموش بشه
چه کنم لطفا من وراهنمایی کنید متشکرم
سلام
من یه گوشی کا 750 دارم که روشن نمی شه ومدام صفحه آن خاموش روشن میشه باید باطری رو درآرم تا کاکلا خاموش بشه
چه کنم لطفا من وراهنمایی کنید متشکرم
مموری کارت رو در بیارید اگه بالا اومد سخت افزاریه و مشکل از آی سی مموری گوشیه !
اگه بدون مموری هم همون مشکل رو داشت به احتمال 90 درصد نرم افزاریه :great:
سلا م خسته نباشید
اقا این گوشی M600 داریم این یکم که باهاش کار میکنیم ریست میشه بعد از با لا اومدنش هم در مورد ریستش توضیح میده
حالا من باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟:cursing::confused1:
سلا م خسته نباشید
اقا این گوشی m600 داریم این یکم که باهاش کار میکنیم ریست میشه بعد از با لا اومدنش هم در مورد ریستش توضیح میده
حالا من باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟:cursing::confused1:
گوشی شما حتما باید فلش بشه
سلام من یه گوشی n72 دارم که نمی تونم قسمت sms وارد بشم وپیام ها روبخونم و همچنین گالری من هرچی بوده پاک شده می خاستم بدونم مشکلش چیه. کسی میتونه منو راهنمایی کنه.
سلام من یه گوشی n72 دارم که نمی تونم قسمت sms وارد بشم وپیام ها روبخونم و همچنین گالری من هرچی بوده پاک شده می خاستم بدونم مشکلش چیه. کسی میتونه منو راهنمایی کنه.
اول *#7370# رو بزن اگه مشکلت حل نشد باید فلش شه :wink:
gdfs گوشی k800 من پاک شده چیکار کنم گوشی هم خاموش شده.
gdfs گوشی k800 من پاک شده چیکار کنم گوشی هم خاموش شده.
لطفا بیشتر توضیح بدین :001_huh:
حداقل لاگ عمکرد برنامه رو اینجا بزارین تا کمکتون کنیم
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.