View Full Version : کلوپ گوشی سونی اریکسون k750i
سلام .میخوام شما را با یک سری اطلاعات گوشی k750 اشنا کنم اطلاعات من خیلی زیاد نیست خوشحال میشم که نظرات خودتان واطلاعات دیگری را که وارد نکردم برام ارسال کنید کنید. رنگ - مشکی حافظه- 64 مگابایت ابزارهای ارتباطی - بلوتوث و مادون قرمز [ Infrared ] دوربین مشخصات- 2 مگاپیکسل [ Auto Focus ] قیمت زمانی که خودم خریده بودم 230 هزار تومان بود ولی الان اگه اشتباه نکنم 160 هزار تومان یا 170 هزار تومان باید باشه. از کیفیت فیلم و عکسش خیلی راضی هستم امیدوارم با اطلاعات اندکی که داشتم توانسته باشم رضایت شما را جلب کنم. :oops:
نسبت به قیمتش امکانات خوبی داره !
++ البته یه جورایی داره مقام 6600 رو از آن خودش می کنه ! ++
سلام. ممنون از راهنماییتون
سلام
گوشیه خوبیه چون قیمت مناسبی داره دسته همه میبینی.
سلام. از اینکه در این بخش نظرتون را اعلام کردیدممنون. و علت اینکه این گوشی را دست همه میبینید اینه که امکانات این گوشی نسبت به قیمتی که داره خیلی خیلی مناسب است که این خودش مزیتی نسبت به گوشیهای دیگره:glasses:
سلام. از اینکه در این بخش نظرتون را اعلام کردیدممنون. و علت اینکه این گوشی را دست همه میبینید اینه که امکانات این گوشی نسبت به قیمتی که داره خیلی خیلی مناسب است که این خودش مزیتی نسبت به گوشیهای دیگره:glasses:
موافقم
نسبت به قیمتش امکانات خوبی داره !
++ البته یه جورایی داره مقام 6600 رو از آن خودش می کنه ! ++
موافقم
:001_cool:
سلام دوستان. اگر کسی عکسی از گوشی k750 داره یا اینکه در مورد مطالب باقیمونده مثل نوع باتری و ....... اطلاعاتی دارد خوشحال میشم کمکم کنه:laugh: . پیشاپیش از همکاری شما دوستان خوب ممنونم:14:
سلام دوستان. اگر کسی عکسی از گوشی k750 داره یا اینکه در مورد مطالب باقیمونده مثل نوع باتری و ....... اطلاعاتی دارد خوشحال میشم کمکم کنه:laugh: . پیشاپیش از همکاری شما دوستان خوب ممنونم:14:
اینم از عکس
http://www.uploadgeek.com/uploads456/0/SE.K750.2.jpg
بفرمایید اینم از مشخصات کلی K750
ابعاد : 100*46*20.5 میلی متر
باند فرکانس : GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
وزن : 99گرم
صفحه نمایش
TFT 256 هزار رنگ
ابعاد: 176*220
صدای زنگ
نوع : پلی فونیک 40 کاناله
قابلیت ویبره : دارد
حافظه
memory stick duo pro
به همراه کارت حافظه 64 مگابایتی
ابزارهای ارتباطی
GPRS : Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
بلوتوث : دارد
اینفرارد : دارد
دارد: USB
دوربین
مشخصات : 2 مگاپیکسل ، اوتوفوکوس
1632x1224 اندازه عکس :
فلش : دارد
باتری
Standard battery, Li-Po 900 mAh (BST-36): نوع
:تقریبا 400 ساعتStand-by زمان نگهداری باتری در حالت
زمان نگهداری باتری هنگام صحبت: تقریبا 9 ساعت
مرورگر
WAP 2.0/xHTML
سایر مشخصات
MP3/AAC player
Video player
Java MIDP 2.0
T9
FM radio with RDS
Image viewer
Picture editor
Organiser
Voice memo
SyncML
Built-in handsfree
امر دیگه بود در خدمتیم.
با سلام خدمت شما مدیر گرامی . ببخشید از اینکه مزاحم وقت با ارزش شما شدم واقعا عالی و بی نظیر بود از توجه شما نسبت به این بخش خیلی خیلی زیاد.......................................... .................................................. ...................................... ممنونم و برای شما ارزوی موفقیت از این بیشتر و رسیدن به مراحل از این بالاتر یعنی زدن یک سایت شخصی را دارم. سربلند و سر افراز باشید.دیگه عرضی ندارم:ange:
با سلام خدمت شما مدیر گرامی . ببخشید از اینکه مزاحم وقت با ارزش شما شدم واقعا عالی و بی نظیر بود از توجه شما نسبت به این بخش خیلی خیلی زیاد.......................................... .................................................. ...................................... ممنونم و برای شما ارزوی موفقیت از این بیشتر و رسیدن به مراحل از این بالاتر یعنی زدن یک سایت شخصی را دارم. سربلند و سر افراز باشید.دیگه عرضی ندارم:ange:
قابلی نداشت .:oops:
سلام دوستان هندزفری گوشی این گوشی قابل تعمیر است یانه. البته بگمها سیمش جدا شده از قسمت انتهاییش که به گوشی وصل میشه. از راهنمایی شما ممنونم
بهتره به فکر یه هندزفری دیگه باشی چون ارزش تعمیر نداره !
سلام میتونی یه هندزفری از سری w براش بخری.
با سلام خدمت شما مدیر محترم وهمکار گرامی جنابXenon-z. از راهنماییهای خوب هر دو شما ممنونم
سلام ، می خواستم اطلاعاتی در باره توانائیهای مدل p990 ارائه فرمایید
سلام ، می خواستم اطلاعاتی در باره توانائیهای مدل p990 ارائه فرمایید
دوست عزیز به این تاپیک مراجعه کنین.
کلوپ P990 (http://forum.doctormob.com/showthread.php?t=247)
اگر سوالی هم در مورد این گوشی داشتین تو همون تاپیک مطرح کنین.
یه کمکی به این جانب بکنید اساتید؟؟؟؟؟؟/
من گوشیم k750 سریال چنجی هست که زبان فارسی نداره
من قبل از این با setool فول فسش نمی کردم و فقط main فلش می کردم ولی با افزایش قیمت sms انگلیسی و کاهش قیمت sms فارسی:sad: می خوام که زبان فارسی و هم اضافه کنم ولی از اونجایی که باید فول فلش کنم و customize کنم فکر کنم به مشکل بخورم یه راهی به من پیشتهاد کنین
خیر از جوونیتون ببینین مادر:72:
یه کمکی به این جانب بکنید اساتید؟؟؟؟؟؟/
من گوشیم k750 سریال چنجی هست که زبان فارسی نداره
من قبل از این با setool فول فسش نمی کردم و فقط main فلش می کردم ولی با افزایش قیمت sms انگلیسی و کاهش قیمت sms فارسی:sad: می خوام که زبان فارسی و هم اضافه کنم ولی از اونجایی که باید فول فلش کنم و customize کنم فکر کنم به مشکل بخورم یه راهی به من پیشتهاد کنین
خیر از جوونیتون ببینین مادر:72:
فقط همین یه بار جوابتو میدم بعد این تو بخش مربوط به خودش سوال بپرس :grrrrrr:
شما می تونی فقط فایل FS مربوط به همون فایل Main که روی گوشیت هست رو روش بریزی البته بعدش باید customize بشه !!
فقط همین یه بار جوابتو میدم بعد این تو بخش مربوط به خودش سوال بپرس :grrrrrr:
شما می تونی فقط فایل FS مربوط به همون فایل Main که روی گوشیت هست رو روش بریزی البته بعدش باید customize بشه !!
ببخشید فکر کردم دارم توی بخش درستی مطرح میکنم
میشه بگید باید کجا می نوشتم؟
یه سوال دیگه یعنی فقط fs flash کنم و بعدش customize ؟
دیگه لازم نیست full flash کنم؟
ببخشید فکر کردم دارم توی بخش درستی مطرح میکنم
میشه بگید باید کجا می نوشتم؟
یه سوال دیگه یعنی فقط fs flash کنم و بعدش customize ؟
دیگه لازم نیست full flash کنم؟
نه نیاز به فول فلش نیست
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.