View Full Version : salam
چرا در قسمت کلوپ گوشیها بین گوشی k750 وگوشیهای دیگر سونی اریکسون تفاوت قایل میشید و یک قسمت را برایش اختصاص نمیدهید. ممنون میشم اگر به حرفم توجهی داشته باشید.:crying:
هیچ تفاوتی نیست.
دکتر موبایل کارش رو تازه شروع کرده و هنوز تمام قسمتها کامل نیستند.
الان سعی شده که بیشتر در مورد گوشی های جدید بحث بشه یعنی اونهایی که تازه وارد بازار شدن و اونهایی که قراره به بازار بیان. اگر نیازش احساس بشه ، مطمئن باشین که کلوپش ایجاد خواهد شد.
شما هم میتونید اگر دوست داشتید به ما در انجام اینکار کمک کنین و در این مورد خاص تاپیک مربوط به K750 رو ایجاد کنین.
*** فقط سعی کنین که نامی مناسب و مانند سایر کلوپ ها به اون اختصاص بدین ***
سلام جنابninjaiفرمایش شما صحیح ولی اطلاعات من در مورد گوسی k750 کافی نیست. من فقط از بلوتوث و درگاه مادون قرمز و دوربینش که چند مگا پیکسل است اطلاع دارم وتاپیکی که بخواهم ایجاد کنم ناقص میشود و شامل عکس ودیگر اطلاعات نمیشود. ممنون از راهنماییتان:oops:
سلام
در انجمن نیازی به چنین نگرانی هایی نیست.
شما میتونید اگر خواستید تاپیک رو ایجاد کنین یعنی استارتشو بزنید و بعد ما به شما در تکمیل اون کمک میکنیم.
من هم اگر دیدم که به وجود چنین تاپیکی نیاز هست اونو ایجاد میکنم .
**** در حال حاضر بیشتر سعی میکنیم روی گوشی های کار کنیم. ****
سلام یک نگاهی در کلوپ گوشیها بندازید تاپیک جدید کلوپ k750 را گذاشتم ولی فکر کنم نواقصی داشته باشد راستی نمیدونم چرا با وجودی که بین کلماتش فاصله میذارم ولی باز کلماتش نزدیک به هم نوشته شده طوری که چند بار ویرایشش کردم ولی باز همانطوری است اعصابم را دیگه بهم ریخته:32:ممنون میشم راهنماییم کنید
برای من هم این اتفاق افتاده من یه جوری دورش زدم و دقیق نمیدونم چطوری بود!!!
شاید این راه تاثیر داشته باشه . به قسمت آدرس صفحه در بالای مرورگرتون نگاه کنین احتمالا آخرش این قسمت رو داره : #Post889 البته مربع سمت راست این عبارته.
این تیکه رو در همون تاپیک K750 که بجای889 در اونجا 882 هست بردارین و دوباره ویرایش کنین.
اگر یه جوری سعی کنین که عمل ویرایش در همون صفحه انجام بشه یعنی صفحه جدید باز نشه احتمالا درست میشه.
بازهم اگه نشد از این لینک وارد بشین.
http://forum.doctormob.com/showthread.php?t=354
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
اگر باز هم اینجور سوالات داشتین در قسمت سرآغاز انجمن دکتر موبایل یه تاپیک جدید ایجاد کنین.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.