View Full Version : دعوتنامه کلوب
هرکی دعوتنامه کلوب (cloob.com ) می خواد ایمیلش رو بزاره تا براش بفرستم !:great:
سلام
کار جالبیه.
منم حاضر به همکاریم.
حالا اللحساب يکي براي ما بفرستيد بياد !
حالا اللحساب يکي براي ما بفرستيد بياد !
ایمیل تو بده تا برات بفرستم :001_cool:
http://www.forum.doctormob.com/images/smilies/001_cool.gif
ايميلمان رسيد ... .
http://www.forum.doctormob.com/images/smilies/001_cool.gif
ايميلمان رسيد ... .
یه ایمیل توی همین تاپیک بزار :32:
مرسي از جاي ديگه رسيد اگه کسي ميخواد بگه براش ميفرستم .
در ضمن عزيز دلم نوشتن ايميل تو تاپيک فکر نميکني از نظر امنيتي ايراد داشته باشه پس اين صفحه شخصي
براي ارسال ايميل و .. رو براي چي نوشتن ؟!
آرش درست میگه، اگه ایمیل تو پست نباشه بهتره.:great:
آرش درست میگه، اگه ایمیل تو پست نباشه بهتره.:great:
مرسي از جاي ديگه رسيد اگه کسي ميخواد بگه براش ميفرستم .
در ضمن عزيز دلم نوشتن ايميل تو تاپيک فکر نميکني از نظر امنيتي ايراد داشته باشه پس اين صفحه شخصي
براي ارسال ايميل و .. رو براي چي نوشتن ؟!
دوستان عزیز آقا آرش و R.S.R
یه جوری میگین امنیت که انگار از روی ایمیل میشه چیکار کرد !!
گذاشتن ایمیل واسه اینه که هر کسی دعوتنامه داشت بتونه به درخواست کننده بده .
وقتی شما ایمیل نمیذارین و پیغام خصوصی میدین بقیه چطوری میتونن بهتون دعوتنامه بدن .
اگر هم نمیخواین ایمیل اصلی تون رو کسی بفهمه یه ایمیل اسه این کارا درست کنین (ایمیل درست کردن که سخت نیست!!)
منظور من از امنیت چیز دیگه ای هست
درسته، اگه ایمیلمو آدما بدونن اصلاً مهم نیست، فقط نمیخوام که برنامه ها ایمیلمو از سایت در بیارن و میل باکسم رو پر کنن.:)
منظور من از امنیت چیز دیگه ای هست
درسته، اگه ایمیلمو آدما بدونن اصلاً مهم نیست، فقط نمیخوام که برنامه ها ایمیلمو از سایت در بیارن و میل باکسم رو پر کنن.:)
خوب یه ایمیل واسه اینکارا درست کنین.
مطمئن باشین که ارزش درست کردنشو داره چون خیلی از سایتهای بدردبخور دعوتنامه میخواد.
عنوان اين تاپيکي که ميخوام بنويسم اينه : براي يک مشت تاپيک
اولا گفتيد : یه جوری میگین امنیت که انگار از روی ایمیل میشه چیکار کرد !!
ها والا . از ساختار دستوري نوشته شما که بگذريم از روي ايميل ميشود کارهايي کرد که به قولش يعني به قولي ( در اينجا هيچ جمله معروفي ذکر نميشود ! ) نميتوان گفت که با ايميل هيچ کاري نميتوان کرد .
بعد عرض فرموديد :
گذاشتن ایمیل واسه اینه که هر کسی دعوتنامه داشت بتونه به درخواست کننده بده .
تو اين تاپيک قرار بود کسي که اونو باز کرده دعوتنامه بفرسته . اينطوري ممکنه به جاي 1 دعوتنامه يهو 10 تا دعوتنامه براي آدم برسه
اين به کسي ربط نداره که يه نفر ميخواد ايميلش رو تو ديد همه بزاره يا اين که به صورت شخصي اونو به فرد مذبور اعلام کنه .
وو ( وقتی شما ایمیل نمیذارین و پیغام خصوصی میدین بقیه چطوری میتونن بهتون دعوتنامه بدن )
قرار نيست هر کسي دعوتنامه بفرسته کسي که تاپيک رو باز ميکنه مسئول اين کاره و بعد هم يک عدهاي دوست دارن ايميلشون رو تو تاپيک ميذارن و يه عدهاي هم با پيغام خصوصي کارشونو حل ميکنن فکر نميکنيد اين ديگه توش حرف و حديثي نداشته باشه ؟
در ادامه گفتيد :
اگر هم نمیخواین ایمیل اصلی تون رو کسی بفهمه یه ایمیل اسه این کارا درست کنین (ایمیل درست کردن که سخت نیست!!)
با توجه به معيارهاي متفاوت ميتوان به يک نتيجه واحد رسيد که بله ساختن ايميل سخت نيست و البته اين اصل بديهي نيازي به پرانتز ندارد .
اکثر کاربران ميدانند که داشتن يک ايميل براي تمام امور از نظر امنيتي نميتواند مقبول آيد معقولانه آن است که هر شخص حداقل 3 آدرس ايميل براي موارد مختلف ( مانند شخصي و خصوصي _ ايميلي براي موارد مهم و امنيتي مثل ارتباط با بانک ها يا موسسات معتبر _ ايميلي براي ارتباط با دوستان و انجمن گردي و خبرنامه ها _ و مورد اشاره شده توسط شما براي کارهايي از قبيل عضويت در سايت ها و وبگردي و .. ) براي خودش داشته باشه .
اين موضوع ربطي به اين ندارد که هر شخص حتما يک ايميل قلابي بسازد تا در تاپيک ذکر کند کما اين که در انجمنهاي مختلف افراد بنا به ميل خود براي چنين مواردي اکثرا از امکان فرستادن پيغام شخصي يا ايميل شخصي در انجمنشان استفاده ميکنند
در آخرين تاپيکي که فرستاديد مسلم بدانيد اکثرا افراد همچين ايميلي دارند ( چنانچه در بند قبل لزومش را ذکر کردم )اما باز هم کليه کلام شما ربطي به ماجرا نداشت و فرستادن پيغام شخصي ميتواند راه مناسبتري باشد
البته شايان ذکر است بدون تاپيک هاي شما اين پست نمک لازمه را نداشت و نيز با اين که انجمن جاي اظهار نظر و بحث و گفتگو ميباشد اما از عزيزان خواستارم در هر پستي در همان زمينه اصلي به بحث پرداخته شود تا افرادي که به آن ورود ميکنند بتوانند نتيجه لازم را بگيرند و احيانا سوال خود را مطرح کنند
متشکرم آرش بستاني
سلام آقا آرش عزیز
اول بگم که بهتر بود که اون قسمت از پستهای منو توی نقل قول میذاشتین.
عنوان اين تاپيکي که ميخوام بنويسم اينه : براي يک مشت تاپيک فکر کنم منظورتون پست باشه. از ساختار دستوري نوشته شما که بگذريم شما به بزرگی خودتون ببخشین.
تو اين تاپيک قرار بود کسي که اونو باز کرده دعوتنامه بفرسته . اينطوري ممکنه به جاي 1 دعوتنامه يهو 10 تا دعوتنامه براي آدم برسه
الان توخیلی از سایتها این به صورت یک روش در اومده که وقتی یکی ایمیلشو تو یه پست میذاره ،کسی که دعوتنامه ارسال کرد در پستی دیگه اعلام میکنه که به فلانی دادم یا از پست فلان تا پست فلان ارسال شد.
حالا من اینو از شما میپزسم که اگه دعوتنامه های کسی تموم شد چی میشه؟؟ (فکر کنم میدونید که دعوتنامه محدودیت داره)
اگه بقیه بخوان که یه تاپیک جدید ایجاد کنن در اینصورت انجمن بهم ریخته و نامرتب میشه. واسه این میگیم ایمیل بذارین که وقتی دعوتنامه شروع کننده تاپیک تموم شد بقیه که دعوتنامه دارن کمک کنن تا تاپیک نخوابه.
قرار نيست هر کسي دعوتنامه بفرسته کسي که تاپيک رو باز ميکنه مسئول اين کاره و بعد هم يک عدهاي دوست دارن ايميلشون رو تو تاپيک ميذارن و يه عدهاي هم با پيغام خصوصي کارشونو حل ميکنن فکر نميکنيد اين ديگه توش حرف و حديثي نداشته باشه ؟
انجمن واسه اینه که بهم کمک کنیم نه اینکه ... اونهایی هم که نمیخوان ایمیل بذارن یا با شروع کننده تاپیک کنار بیان یا بی خیال دعوت نامه بشن.
آره Ninjai اصلا به این جماعت خوبی نیومده :angry:
گفتن نکاتي دراينجا ضروريه :
اولا نينجا شما مثل اين که دوست داريد همه به يه سبک عمل کنن و اون سبک مورد قبول شماست
نوشتن نقل قول به عنوان يک عمل مرسوم در انجمنها در اومده اما قانون يا اجباري در نوشتن به اين سبک وجود نداره !
راستي در مورد تقاضاي بخششتان شما را ميبخشم به علت تفاوت سني و اين که بخشش از بزرگان است ( البته تنها از نظر سني بزرگ را با کوچک به مقايسه گرفتم )
در مورد اين که من بايد از لغت پست به جاي تاپيک استفاده ميکردم حق با شماست اما مطمئن باشيد فرق بين پست و تاپيک را ميدانم اين اشتباه در اثر تند نويسي ميباشد ( از نوع خطاي معنايي ! ) همچنان که در نوشته شما و البته من نمونه هايي از اشتباهات نوشتاري موجود ميباشد مثل کلمه میپزسم يا خط آخر عرايضتان که به جاي يا آخر ميخواستيد بنويسيد بايد
در اينجا ياد شعري ميافتم که ميگويد : راستي چرا بايد ... !
در مورد سوالي که از من پرسيديد اين انجمن هنوز شلوغ نشده ( دليل بهانه اي ) و مهمتر اين که ما مثل شما براي همه تز نداديم که ايميلشون را نذارن تو تاپيک يا بزارن (مشکلي که شما را واداشته اين همه پست در حمايت ....تان بنويسيد ) من اولين کسي بودم که درخواست دعوتنامه کردم و به ميل شخصي خودم دلم نخواست ميلم را يا حتي اسپم ميلم را براي همه عمومي کنم !؟
اشاره کنم در پست اخير شما اکثرا به نکات حاشيه اي در جواب نوشته من توجه شده .
در آخر جملاتي مانند : بايد بی خیال دعوت نامه بشن از جانب شما
و جمله آره Ninjai اصلا به این جماعت خوبی نیومده از مديريت بخش ها
آدم را مجبور ميکند به شما پرفوشونالها بگويد با اين لحن به شما مديريت نيامده !
این تاپیک به علت خارج شدن از موضوع از طرف مدیریت سایت در همین جا بسته شد !
saegheh67
03-18-2008, 16:50
یکی برای من نیز بفرستید
saegheh67@yahoo
یکی برای من نیز بفرستید
saegheh67@yahoo
ارسال شد ;)
سلام خسته نباشین.اگه ممکن باشه 1 دعوتنامه کلوپ واسه من بفرستین.ممنونم email : all0s@yahoo.com
یه دعوت نامه هم برای من بفرستید
rjhmk@yahoo.com
سلام خسته نباشین.اگه ممکن باشه 1 دعوتنامه کلوپ واسه من بفرستین.ممنونم email : all0s@yahoo.com
یه دعوت نامه هم برای من بفرستید
rjhmk@yahoo.com
شما با این آدرس ایمیل قبلا عضو شدید و سایت اجازه ارسال دعوت نامه رو نمیده
لطفا یه دعوتنامه کلوپ برام بفرستید.با تشکر
rjhmk@yahoo.com
لطفا یه دعوتنامه کلوپ برام بفرستید.با تشکر
rjhmk@yahoo.com
قبلا به همین آدرس فرستادم
mahdy777
07-26-2008, 16:19
من هم مثل همه اومدم بگو لطفاً برای من هم بفرستید
mahdy777@gmail.com
خیلی ممنون
farzadfllh@yahoo.com
ok
من هم مثل همه اومدم بگو لطفاً برای من هم بفرستید
mahdy777@gmail.com
خیلی ممنون
برای هر دوی شما ارسال شد
salam ye davatname vase man befrest.dastet dard nakone.
farzad224@gmail.com
:thumbup:
salam ye davatname vase man befrest.dastet dard nakone.
farzad224@gmail.com
:thumbup:
ارسال شد
atrebaroonzadeh
07-29-2008, 04:28
اگه لطف کنید ممنون میشم atrebaroonzadeh@gmail.com
اگه لطف کنید ممنون میشم atrebaroonzadeh@gmail.com
برای شما ارسال شد
ممنون ميشم دوست عزيز
mfa.elc@gmail.com
ممنون ميشم دوست عزيز
mfa.elc@gmail.com
دعوتنامه کلوب برای شما ارسال شد
fatstudent@yahoo.com (fatstudent@yahoo.com)
براي من هم بفرست دمت گرم
ب اي دي بالا؟
fatstudent@yahoo.com (fatstudent@yahoo.com)
براي من هم بفرست دمت گرم
ب اي دي بالا؟
دعوتنامه رو براتون PM کردم :wink:
سلام خسته نباشی
ممنون میشم یه دعوتنامه کلوب هم برای من بفرستی
shra7@yahoo.com
ممنون
galaxyboy
08-13-2008, 18:07
اول بگو که این کلوب چه بدرد میخوره بعد واسم ارسال کن
galaxyfalconry@gmail.com
سلام خسته نباشی
ممنون میشم یه دعوتنامه کلوب هم برای من بفرستی
shra7@yahoo.com
ممنون
galaxyfalconry@gmail.com
ارسال شد :thumbup:
galaxyfalconry@gmail.com
کلوب بزرگترین جامعه مجازی ایرانیان هست و حدود 2500 نفر توش آنلاینن . یه چیز تو مایه های انجمن و چت رومه !!:001_huh: هرکسی میتونه توش کلوبی ایجاد کنه در هر موردی .
majid.blogfa.com
08-15-2008, 17:20
20
واقعا سایت شما قشنگه
soheil_warior2006@yahoo.com
براي اين دوست من هم بفرست
soheil_warior2006@yahoo.com
براي اين دوست من هم بفرست
برای این دوستمون هم ارسال شد
موفق باشید
mani_aramesh5000
08-18-2008, 14:10
mani_aramesh5000@yahoo.co اگه ممكنه يه دعوت نامه برايم بفرستيد.اينم آدرس منه:
mani_aramesh5000@yahoo.co
shahroozonline
08-18-2008, 16:07
سلام من دعوت نامه می خوام اگه میشه برام بفرستید.
shahrooz_20066@yahoo.com
mani_aramesh5000@yahoo.co اگه ممكنه يه دعوت نامه برايم بفرستيد.اينم آدرس منه:
mani_aramesh5000@yahoo.co
سلام من دعوت نامه می خوام اگه میشه برام بفرستید.
shahrooz_20066@yahoo.com
ارسال شــد :wink:
mani_aramesh5000
08-23-2008, 11:08
اگه ممكنه يك دعوت نامه كلوپ به اين آدر بفرستيد
hadi_s5000@yahoo.com
قبلا از زحمات شما و همكاران محترمتان كمال تشكر را دارم.اين دعوت نامه رو براي يكي از همكارام ميخوام كه ميخواد عضو سايت شما شود.
اگه ممكنه يك دعوت نامه كلوپ به اين آدر بفرستيد
hadi_s5000@yahoo.com
قبلا از زحمات شما و همكاران محترمتان كمال تشكر را دارم.اين دعوت نامه رو براي يكي از همكارام ميخوام كه ميخواد عضو سايت شما شود.
دوست من ارسال شد
sasy_sami_mokhzan@yahoo.com
لطفا به من دعوتنامه بدین
با تشکر:thumbup:
سلام خسته نباشید اگه میشه به ما هم دعوت نامه بدین اخه خیلی تعریفش و شنیدم
باتشکر:laugh:
http://www.cloob.com/user/register/step1/edt/1219957730/frnd/965860/code/9c3dede965bf09e14d2386f9ad73b848
هر كي دعوتنامه مي خواد بره ادرس بالا ثبت نام كنه
به همين راحتي؟
هر كي مي خواد بره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم از دعوتنامه شما :laugh:
tina_lady86@yahoo.com
برای شما ارسال شد :thumbup:
zizigulu
09-16-2008, 15:46
یه دعوتنامه برای کلوب میخواستم
www.ehsan.pama@yahoo.com (هwww.ehsan.pama@yahoo.com)
یه دعوتنامه برای کلوب میخواستم
www.ehsan.pama@yahoo.com
:wink:
davod ameli
09-22-2008, 14:18
یکی برای من نیز بفرستید
davod_ameli@yahoo
یکی برای من نیز بفرستید
davod_ameli@yahoo
برای شما ارسال کردم :thumbup:
silverstar2067
09-30-2008, 17:26
اینم لینک دعوتنامه من
http://www.cloob.com/user/register/step1/edt/1222773465/frnd/991735/code/a98a189d8bf5c4c52609fad025fddf1e
djmorteza
10-25-2008, 17:47
سلام خدمت شما.اگه ممكن هست براي من هم يه دعوتنامه كلوپ به آدرس djmorteza@ymail.com بفرس
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.