PDA

View Full Version : کش رفتن بانک ايميل هاي يک سايت به آساني آب خوردن

arash
10-13-2007, 15:46
کلي نرم افزار براي گرفتن و ارسال ايميل به تعداد بالا وجود داره و
کلي سايت هم دارند با گرفتن وجه براي ديگران ايميل تبليغاتي ميفرستند اما معلوم نيست چند درصد ايميل ها سالم باشند يا اصلا سايت مدعي به تعداد ادعاي خود ايميل بفرستد يا نه !
به نظر من بدون رعايت يه سري نکات فرستادن ايميل تبليغاتي ميتواند نتيجه عکس بدهد به هر حال تبليغ از طريق ايميل يک راه مناسب براي تبليغ نيست :8:
من در اينجا يک روش ساده براي ساختن يک بانک ايميل مجاني به شما معرفي ميکنم :
از طريق گوگل به سبک جستجو به اين صورت (http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=inurl%3A*.blogfa.com+E-mail%3A+*@yahoo.com&btnG=Ara&meta=) :

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=inurl%3A*.blogfa.com+E-mail%3A+*@yahoo.com&btnG=Ara&meta=

شما تنها با وارد کردن سايت هاي هدف به جاي سايت ذکر شده در نوار جستجو ميتوانيد به ايميل هاي آن سايت دست يابيد مثل persianblog.com , blogfa.com , mihanblog , doktormob.com
:51:
البته روش هاي برنامه نويسي به صورت ذخيره ايميل ها در يک ديتابيس يا بعضي نرم افزار ها ميتواند مفيد تر باشد که در ادامه به ذکر آنها نيز خواهيم پرداخت .

سوالي که مطرح است اين است که آيا از چنين روشهايي ميتوان براي دانلود هايي که با پرداخت وجه لينک دانلودشان فعال ميشود استفاده کرد ؟!:surprised::glasses:

GSMata
10-13-2007, 16:23
مطلب جالبی بود

R.S.R
10-16-2007, 08:17
سلام آرش جان. جالب بود؛ ممنون.
اگه کسی وب سایت طراحی میکنه و نمی خواد کسی ایمیلشو از این روش و نرم افزارها در بیاره، میتونه تو کد وب سایت به جای "@" از "64# &" استفاده کنه. البته بین & و # فاصله نداره :great:

Nemesis
10-19-2007, 12:11
مطلب جالبی بود ولی من از کد دیگه ای استفاده می کنم ولی مشکلش اینه که تو گوگل وقتی این کد رو استفاده می کنی اجازه نمیده به صفحه 2 به بعد بری نمیدونم چرا بلوک می کنه

arash
10-19-2007, 13:06
اين روشي که من معرفي کردم بهترينه هنوز گروه حفاظتي گوگل هنوز روشي براي اين حقه کاربران براي کش رفتن اطلاعات به امانت گذاشته شده افراد در موتورشان نيافته اند .

Nemesis
10-19-2007, 13:16
اين روشي که من معرفي کردم بهترينه هنوز گروه حفاظتي گوگل هنوز روشي براي اين حقه کاربران براي کش رفتن اطلاعات به امانت گذاشته شده افراد در موتورشان نيافته اند .

ولی با همه این کارا بازم به نرم افزار های جانبی نیاز که این ایمیل هارو از تو متن صفحه پیدا کنه و ذخیره کنه

arash
10-19-2007, 14:12
آره درست ميگي من تو تاپيک اول هم گفتم به يه برنامه جانبي نيازه که خوب در آينده تو همين تاپيک معرفي ميکنم و بيشتر روش بحث ميکنيم .
با برنامه نويسي ميشه يه کاري کرد که اتوماتيک وار ميل ها تو يه ديتابيسي جا بگيرن تو ميتوني بنويسي شنيدم تا حدودي برنامه نويسي بلدي ؟

Nemesis
10-19-2007, 14:28
منظورت اینه که فایل متنی رو جستجو کنه و بریزه تو یه دیتا بیس ؟

arash
10-19-2007, 15:11
آره عزيزم شنيدم يکي همچين کاري رو کرده . کاملا شدني

Nemesis
10-19-2007, 15:29
آره شدنیه ولی وقتی برنامه هست دیگه واسه چی دوباره بنویسیم ؟

arash
10-19-2007, 18:32
اگه برنامه اي ميشناسي ميتوني تو همين تاپيک معرفي کني .

Nemesis
10-19-2007, 18:47
برنامه E-mail Extractor

خیلی برنامه خوبیه من خیلی ازش استفاده کردم

cgms
03-16-2008, 01:58
کلي نرم افزار براي گرفتن و ارسال ايميل به تعداد بالا وجود داره و
کلي سايت هم دارند با گرفتن وجه براي ديگران ايميل تبليغاتي ميفرستند اما معلوم نيست چند درصد ايميل ها سالم باشند يا اصلا سايت مدعي به تعداد ادعاي خود ايميل بفرستد يا نه !
به نظر من بدون رعايت يه سري نکات فرستادن ايميل تبليغاتي ميتواند نتيجه عکس بدهد به هر حال تبليغ از طريق ايميل يک راه مناسب براي تبليغ نيست :8:
من در اينجا يک روش ساده براي ساختن يک بانک ايميل مجاني به شما معرفي ميکنم :
از طريق گوگل به سبک جستجو به اين صورت (http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=inurl%3A*.blogfa.com+E-mail%3A+*@yahoo.com&btnG=Ara&meta=) :

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Aen-US%3Aofficial&q=inurl%3A*.blogfa.com+E-mail%3A+*@yahoo.com&btnG=Ara&meta=

شما تنها با وارد کردن سايت هاي هدف به جاي سايت ذکر شده در نوار جستجو ميتوانيد به ايميل هاي آن سايت دست يابيد مثل persianblog.com , blogfa.com , mihanblog , doktormob.com
:51:
البته روش هاي برنامه نويسي به صورت ذخيره ايميل ها در يک ديتابيس يا بعضي نرم افزار ها ميتواند مفيد تر باشد که در ادامه به ذکر آنها نيز خواهيم پرداخت .

سوالي که مطرح است اين است که آيا از چنين روشهايي ميتوان براي دانلود هايي که با پرداخت وجه لينک دانلودشان فعال ميشود استفاده کرد ؟!:surprised::glasses:

خیلی مسخره بود من فکر کردم چه چیزی میخای یاد بدی البته حدس میزدم از فروم های ایرانی پیزی گیرم نیاد به جای این آفتابه دزدی ها بهتره راه حل اساسی ارائه بدهید.