پاک شدن اس ام اس ها بعد از خاموش و روشن کردن گوشی (مشکل ) [آرشيو] - DoctorMOB Forum

PDA

View Full Version : پاک شدن اس ام اس ها بعد از خاموش و روشن کردن گوشی (مشکل )

bgp
04-12-2008, 09:55
با سلام خدمت دوستان
مدل گوشی من N80 Nokia است به تازگی مشکلی پیدا کردم و آن این است که بعد از ریست کردن تمامی اس ام اس های من پاک می شوند حتی تم ها، فولدرهایی که در Inbox ساختم همگی پاک می شوند . تا حلا چند با مموری کارد رو فرمت کردم و گوشی را نیز به حالت کارخانه ایی ریست کردم حتی با وصل شدن به سایت ورژن جدید آن را نیز دانلود کردم و به روز رسانیده ام اما این مشکل هنوز حل نشده . لطفا اگر می توانید راهنماییم کنید . با تشکر :glare:

GSMata
04-12-2008, 23:47
یعنی شما انتظار دارید با ریست کردن این اتفاق ها نیفته !!
با عمل ریست کردن تمامی تنظیمات گوشی به حالت کارخانه برمیگرده و تمامی Sms ها پاک شده و تمامی اطلاعات موجود در حافظه داخلی گوشی پاک میشه !

bgp
04-13-2008, 11:32
با سلام
دوست عزیز Gsmata ، بسیار ممنون از توجه شما .
اما منظور من از ریست کردن که البته به اشتباه این کلمه را بکار بردم این است که هر بار که گوشی بنا به دلیلی مثل تمام شدن باطری یا این که بصورت دستی توسط خودم خاموش و روشن می شود . بعد از روشن شدن این اتفاقها می افتد در توضیحات قبل هم اشاره کردم به خاطر احتمال ویروسی شدن به حالت تنظیمات کارخانه ایی و حتی به روز رسانی توسط سایت نوکیا را انجام دادم اما همچنان با این مسئله روبرو هستم لطفا اگر نظری دارید بفرمایید خوشحال می شوم
با تشکر مجدد

GSMata
04-14-2008, 03:05
با یه آنتی ویروس گوشیتو اسکن کن

اگه حل نشد دیگه باید فلشش کنی !! :thumbdown: